December 2014

22:a december

Close Talk Control 3 släppt!

Close Talk Control Version 3 är nu släppt och är den största uppdateringen på Close Talk Control någonsin som innehåller massor med uppdateringar och nyheter. Version 3 är en fri uppgradering för befintliga kunder och kan laddas ner här, en introduktion av nyheter och ändringar finns här.

Uppdaterad version av Close Talk Conference System

Ljudsystemet i Close Talk Conference System har uppdaterats med ännu bättre ljudkvalité, Delegat- och Centralenheter levererade december 2014 och senare inkluderar denna uppdatering.

Ljuduppdateringen, tillsammans med flera andra uppdateringar, är också tillgänglig för befintliga kunder som renovering, nu är det perfekta tillfället att uppdatera befintliga system till den senaste versionen till bråkdelen av kostnaden för ett nytt system.

Ny produkt - SU-110-01 Switcher Unit

SU-110-01 Switcher Unit används för automatisk in- och urkoppling av två system installerade nära varandra, t.ex. i rum med flyttbara väggar där systemet snabbt och enkelt ska kunna användas antingen som ett enda stort system eller två mindre.

Uppdaterad produkt - Ny version av SB-110-01 Split Box

En uppdaterad version av SB-110-01 Split Box är nu tillgänglig. Split Boxen är nu kapabel att ha Transceivers kopplade direkt till Centralenheten, parallellt med Split Box-zonen, vilket sänker den total systemkostnaden.

För installationsplanering kommer Split Boxen "lägga till" eller är ekvivalent med c:a 5 meter kabel som bilden ovan visar. Notera att det är endast boxar sålda juli 2014 eller senare som är märkta SB-110-02/2 som har denna kapacitet.