Kamerafunktion

I Close Talk Control ingår också en avancerad kamerastyrningsfunktion. Styr upp till sju kameror och programmera dem att följa valfria händelser i systemet.

Close Talk Control Kamerastyrning Utrustning

Close Talk Control körs på en PC som är kopplad till kamerorna med en industristandard VISCA-kabel. PC:n är också kopplad till centralenheten vilket möjliggör att systemet styrs manuellt av en person eller körs automatiskt, där funktionaliteten är identisk med ett bassystem utan PC. Att använda programmet Close Talk Control i automatist läge ger också möjligheten att visa talarlistan för deltagarna.

Close Talk Control Kamerastyrning Positioner        Close Talk Control Kamerastyrning Kontrollpanel

Kamerorna programmeras med "Positioner". En position är en specifik Pan-Tilt-Zoom (PTZ) punkt i rummet som kan vara från så detaljerad som en enskild persons ansikte till översikter av rummet.

När en deltagare aktiverar sin mikrofon styr systemet en ledig kamera till dess programmerade position. Ett flertal metoder för att bäst utnyttja de tillgängliga kamerorna finns, inklusive "Exklusiv kamera", "Senaste mikrofon" och "Maximera anvädning".