Telekonferens

Om man lägger till en telefonhybrid till bassystemet har man fått ett högklassigt telefonkonferenssystem för i princip obegränsat antal deltagare. Jämför det med den traditionella konferenstelefonen där alla till slut befinner sig lutande över apparaten för att överhuvudtaget höra någonting. Ett konferenssystem ger alla tillgång till sitt eget utrymme där man kan arbeta normalt under pågående telefonkonferens.

Close Talk Conference System Telekonferens

 

Close Talk centralenhet med telefonhybridI Close Talk Conference System ingår inga egentillverkade telefonhybrider, genom centralenhetens ljudportar stöds in princip alla marknadens professionella hybrider. Kontakta oss för hjälp med att välja en lämplig teknik, från vanlig analog telefon (POTS), via ISDN upp till Voice Over IP (VoIP).

NYHET - Inbyggd telekonferensstyrning

Centralenheten kan nu köpas med en inbyggd DTMF-generator (DTMF funktionen finns också som ett kitt för befintliga kunder). Använd fjärrstyrningsprotokollet för att styra uppringning eller använd den kommande version 3 av Close Talk Control som inkluderar inbyggt stöd som nummertangentbord och telefonkatalog.

Med en DTMF-kapabel Centralenhet och en extern telefonhybrid kan telefonsamtal göras direkt i systemet från en kontrollpanel.